30/4/09

Abril, el mes del llibre


El mes d'abril acaba, i amb ell, el mes del llibre per excel·lència. Actes de tot tipus, fires, debats, cursos, premis i celebracions vàries han vingut a recordar-nos com és d'important el llibre. Un servidor hi ha posat el seu granet d'arena, fent més animacions lectores que mai. He tingut la sort de conéixer en persona molts xiquets i moltes xiquetes que havien llegit llibres en els quals hi havia participat amb les meues il·lustracions, de manera que, com no, el primer que he fet és preguntar-los si els havien agradat els meus dibuixos: sempre està bé, en una professió tan intimista i "privada" com la nostra una mica de realitat, d'opinió i valoració, i més quan no ve de editors o crítics sinò de la mà dels autèntics usuaris del nostre treball, els xiquets i joves.
Espere que amb les meues visites a col·legis, com ara el Puig Campana de Finestrat, el Jaume I de Mislata, La Constitució de Quart de Poblet, el Sant Joan Bosco de València o la biblioteca i agències de lectura de Quart de Poblet, haja pogut col·laborar tot el possible amb els mestres i mediadors a contagiar l'estima pels llibres i la lectura als seus alumnes.
Gràcies a totes i tots.

3 comentaris:

monika ha dit...

Olaaa:D bueno pues nada solo decirte que me a encantado muxo la clase !! me gusta muxoo tu trabajo de ilustrador parece ser bastante divertida pero poniendome yo en tu sitio me sera muy dificiL...!!:D bueno espero verte de nuevo!! pero este es el ultimo año q estoy en el colegio puig campana!! pero intentare ir a ver tus clases...:D un beso enormee

Josep Vico ha dit...

Gràcies pels teus comentaris. Si no t'importa, enllace ací el teu blog, ja que m'ha encantat la ressenya que has fet de l'acte:
http://myfriends-monika.blogspot.com
Gràcies per la teua frescura i sinceritat.

Anònim ha dit...

Des de l'escola la Constitució de Quart de Poblet, l'alumnat i mestres volem agrair la teua col.laboració .
Amb la teua divertida exposició has fes més màgic i divertit el món de la lectura.
Ens agradaria il.lustrar-te el millor dels nostres somriures. Fins prompte!